Sarah (groot)

De 50ste verjaardag van de kersverse Sarah mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Zet daarom deze blikvanger in de tuin of op de oprit en deze "elegante" Sarah van ca. 4,2 meter hoog maakt het feest helemaal compleet. Sarah is ook prima samen met Abraham te gebruiken bij een huwelijksjubileum.

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah (klein)

Deze Sarah is ook beschikbaar in een iets kleinere versie van ca. 2,7 meter hoog. Iets minder groot maar zeker zo charmant.

Prijs: € 30,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah in badpak 

Of verras de kersverse 50 jarige met deze nog gekkere Sarah in badpak. Deze feestpop in de jaren 50 badstijl is ca. 4 meter hoog en ook een echte blikvanger.

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sarah in wijnvat

Of neem de jarige jet eens flink te pakken met deze knotsgekke Sarah in wijnvat. Omdat u kunt kiezen uit de leeftijdrozetten 25, 40, 50 of 65 jaar, is deze feestpop van ca. 3,8 meter hoog uitermate geschikt voor meerdere leeftijden.

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarah Klus

U kunt de jarige ook verrassen met deze zeer originele Sarah Klus van ongeveer 3,8 meter. Verkrijgbaar met de banners 50 en 60!

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

 

De opblaasbare feestfiguren krijgt u mee in een handige transportzak incl. scheerlijnen, haringen, blower en een opzetinstructie.