Abraham (groot)

Maak de 50ste verjaardag van de kersverse Abraham extra bijzonder en onvergetelijk. Door deze imposante blikvanger van ca. 4,5 meter hoog in de tuin of op de oprit te plaatsen is de feestelijke dag pas echt geslaagd. De Abrahampop is ook prima te gebruiken bij een pensionering of samen met Sarah bij een huwelijksjubileum.

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abraham (klein)

Deze Abraham is ook beschikbaar in een iets kleinere versie van ca. 2,8 meter hoog. Iets minder groot maar zeker zo verrassend voor de kersverse Abraham.

Prijs: € 30,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Abraham in badpak

Of verras de kersverse 50 jarige met deze nog gekkere Abraham in badpak. Deze ludieke feestpop in de jaren 50 badstijl is 4 meter hoog en ook een zeer opvallende verschijning.

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abraham in biervat

Of neem de jarige job eens flink te pakken met deze knotsgekke Abraham in biervat. Omdat u kunt kiezen uit de leeftijdrozetten 25, 40, 50 of 65 jaar, is deze feestpop van ca. 3,8 meter hoog uitermate geschikt voor meerdere leeftijden.

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abraham Klus

 

 

 

 

 

Of verras de jarige met deze zeer originele Abraham Klus van ongeveer 3,8 meter hoog. Verkrijgbaar met de banners 50 en 60.

Prijs: € 45,= per 3 dagen. (eerste dag afhalen, laatste dag retour)

 

 

 

De opblaasbare feestfiguren krijgt u mee in een handige transportzak incl. scheerlijnen, haringen, blower en een opzetinstructie.